NAJNOVIJE

Aktuelnosti

22-06-2022

Izdavanje kućica i mogućnost zarade

Zadnjih par godina raste trend mobilnih modularnih kuća – potražnja je veća a i svijest o kvalitetu, jednostavnosti izgradnje i brzini se povećava iz dana u dan. Takvi objekti se mogu prilagoditi svačijim potrebama i željama pa samim tim i postati savršeno mjesto za odmor. Iz navedenih razloga upravo mobilne modularne kuće bi trebale biti vaš prvi izbor ove godine kada je u pitanju smještaj na ljetovanju. Vrijeme je da malo promijenite uobičajeni način ljetovanja i uživate kao nikad do sada. A kad se odmorite svoju kućicu izdate nekom drugom i na taj način ostvarite dobit jer zašto da objekat stoji prazan umjesto da zaradite dodatna sredstva. Kućice uz more postaju sve traženije, tako da ne brinite, opcija je zaista mnogo. Od odmora do zarade u jednom objektu, na jednom mjestu, samo pronađite opciju koja vam najviše odgovara.

Opširnije
06-06-2022

ECONOMY (KAMP) modul

Ljetovanje je zabavno, uzbudljivo i odmara mozak a znate li da možete sve to imati i mimo ljetne sezone? ECONOMY (KAMP) modul je dimenzijama prilagođen prostoru kampa, raspolaže sa dve sobe, dnevnom zonom, kuhinjom i kupatilom. Tu je i terasa na kojoj možete provoditi vrijeme i družiti se, sunčati se, roštiljati. Sve to u 24m2 i 18m2 terase i vjerujte, dovoljno je. Vrijeme se promijenilo, zime su blage tako da čak i u februaru možete provoditi dane na vikendici, na ugodnih 15-ak stepeni, maksimalno iskoristiti vrijeme da se odmorite i onda kad ne planirate konkretan odmor, vec bijeg na par dana, mir i tišinu, pogled na more. Mogućnosti je bezbroj, vremena dovoljno, uslovi su tu, samo se prepustite i uzivajte.

Opširnije
28-04-2022

Proizvodimo punom parom!

Naše kućice se prave užurbano, završavamo pojedinosti, montiramo namještaj, stavljamo fasadu, privodimo radove kraju. Sav poces proizvodnje se obavlja na jednom mjestu, od varenja čelične konstrukcije do unutrašnjeg uređenja. Nakon toga se utovaraju na kamion i prevoze do mjesta odredišta. Proces proizvodnje, uključujući prevoz i montažu traje maksimalno 30 dana. Odlučite se za jedan ili više modula, napravite svoju kombinaciju i biće vaša za 30 dana.

Opširnije
GRAD PROJEKT STUDIO d.o.o.
Isaije Mitrovića 3, 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina
SERBIA PROJEKT BIRO d.o.o.
Vlajkovićeva 29, 11000 Beograd
Serbia
GRAD PROJEKT BIRO d.o.o.
Gradnikokve brigade 53, 5000 Nova Gorica
Slovenia

Kontaktirajte nas