O NAMA

O nama

GRAD PROJEKT GROUP je specijalizovani servis za pružanje usluga iz svih oblasti projektovanja; arhitektonskog, urbanističkog i prostornog planiranja i konsaltinga u oblasti građevinarstva. Matična firma „GRAD PROJEKT“ d.o.o. je osnovana 1999. godine u Banjaluci (RS, BIH) i tokom proteklih 20 godina je realizovala više desetina individualnih i komercijalnih, kolektivnih, stambenih, stambeno-poslovnih, poslovnih, proizvodnih i javnih objekata za klijente širom Bosne i Hercegovine i Srbije. Jedna je od retkih firmi sa ovih prostora koja je u stanju da klijentima pruži kompletan servis, od stručnih i tehničkih analiza lokacije, pribavljanja urbanističkih saglasnosti za potrebe izgradnje objekata, idejnih i glavnih projekata za potrebe pribavljanja odobrenja za izgradnju, do finansijskih analiza isplativosti investicije, te kompletnog stručnog servisa kontrole kvaliteta izvedenih radova i nadzora nad izgradnjom objekata.

METKON doo je kompanija je specijalizovana za proizvodnju složenih metalnih konstrukcija, montažne radove, savjetovanje i optimizaciju projekata. Osnovana je 2014. godine, sa trenutnim sjedištem u Trnu, u blizini Banja Luke. Saradnja kompanije sa inostranim partnerima rangira je visoku u odnosu na obim rada i kvalitet izvođenja projekata. Tim čini kvalifikovano osoblje koje vodi računa o detaljnoj analizi procesa proizvodnje, u cilju očuvanja kvaliteta i sigurnosti proizvoda. Cilj kompanije je predstaviti sebe, svoj rad i asortiman proizvoda konkurentnim na tržištu, uz isporuku visokokvalitetnih proizvoda pravovremeno, poštujuži potrebe i želje klijenata.

PROJECT ASSOCIATES:

Drvoprodex d.o.o.

porodična firma koja je osnovana 1992. godine. Na početku je proizvodnja bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma proširuje proizvodni asortiman. Drvo je oduvek bilo usko povezano sa životom čoveka i veoma poštovano u svim kulturama i vremenima; dragocena sirovina, laka za obradu i upotrebljiva u različite svrhe. U skladu sa željama i zahtjevima kupaca, a u korak sa razvojem tehnologija, u mogućnosto je ponuditi različite završne obrade u vidu parketa, mjasivnih, višeslojnih i ostalih vrsta podova, primjenom najsavremenijih tehnika i tehnologija.

Unicoop Home

deo je kompanije “Unicoop Trade d.o.o.”, koja već više od 25 godina gradi vodeću poziciju na domaćem tržištu u oblasti finih građevinskih radova i opremanja životnog prostora. Ponosni je zastupnik nekih od najvećih globalnih brendova u svetu keramike, rasvete, namještaja, fasadnih sistema, keramičkih lepila i hidroizolacije, krovnih prozora i aditiva za gradnju. Gradeći iskustvo u svojoj branši na osnovu potreba kupaca formiran je tim edukovanih i posvećenih stručnjaka koji vrše analizu potreba kupaca, izradu ponuda izbalansiranog odnosa cijene i kvalitea i prate cjelokupan proces realizacije ideje do finalnih detalja.

DOS Elektro d.o.o.

je firma iz oblasti elektro-instalacija, osnovana 1993. godine, ali od 1998. godine posluje pod trenutnim nazivom. Sedište firme je u Banja Luci a područje djelovanja je cjelokupna teritorija Bosne i Hercegovine i regiona. Trenutno bilježi veliki broj upješnih projekata na različitim nivoima složenosti koje se tiču stambenih, industrijskih, privatnih i javnih objekata. "DOS Elektro" d.o.o. nudi siguran izvor instalacija, pouzdane i profesionalne usluge, optimalan odnos cijene i kvaliteta, slijedeći vodeće svjetske standarde i zadovoljavajući potrebe korisnika širom regiona.

Project supported by:

GRAD PROJEKT STUDIO d.o.o.
Isaije Mitrovića 3, 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina
SERBIA PROJEKT BIRO d.o.o.
Vlajkovićeva 29, 11000 Beograd
Serbia
GRAD PROJEKT BIRO d.o.o.
Gradnikokve brigade 53, 5000 Nova Gorica
Slovenia

Kontaktirajte nas