O nama

(MMH) je sinergija znanja,kreativnosti i dugogodišnjeg iskustva više preduzeća i stručnjaka iz različitih oblasti.

PROJECT MANAGEMENT & DESIGN by

GRAD PROJEKT GROUP je specijalizovani servis za pružanje usluga iz svih oblasti projektovanja; arhitektonskog, urbanističkog i prostornog planiranja i konsaltinga u oblasti građevinarstva. Matična firma „GRAD PROJEKT“ d.o.o. je osnovana 1999. godine u Banjaluci (RS, BIH) i tokom proteklih 20 godina je realizovala više desetina individualnih i komercijalnih, kolektivnih, stambenih, stambeno-poslovnih, poslovnih, proizvodnih i javnih objekata za klijente širom Bosne i Hercegovine i Srbije. Jedna je od retkih firmi sa ovih prostora koja je u stanju da klijentima pruži kompletan servis, od stručnih i tehničkih analiza lokacije, pribavljanja urbanističkih saglasnosti za potrebe izgradnje objekata, idejnih i glavnih projekata za potrebe pribavljanja odobrenja za izgradnju, do finansijskih analiza isplativosti investicije, te kompletnog stručnog servisa kontrole kvaliteta izvedenih radova i nadzora nad izgradnjom objekata

MANUFACTURED BY

METKON doo je osnovana 2014. godine. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju složenih metalnih konstrukcija i montažne radove.  Moto njenih zaposlenih jeste isporuka visokokvalitetnih proizvoda na vrijeme i prema potrebama kupca. Kupcima pruža prilagođene isporuke i usluge, kao i kontrolu proizvoda. Kvalifikovani zaposleni vode računa da svi proizvodi prođu detaljno i precizno testiranje kako bi se očuvali sigurnost i kvalitet. Cilj zaposlenih jeste i predstaviti sebe kao stručnjake, koji pružaju  pomoć u konkuretnom okruženju i poboljšavaju proizvode optimizacijom projekata i odabirom najpogodnijih rješenja. Kompanija Metkon pored usluga izrade i montaže, pruža pomoć i savjetovanje o tome kako se problemi na koje klijent nailazi mogu riješiti. Kroz saradnju kompanija dijeli stručnost, ali i kvalitet svojih proizvoda.

PROJECT ASSOCIATES:

Drvoprodex d.o.o. je porodična firma koja je osnovana 1992. godine. Na početku je proizvodnja bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma proširuje proizvodni asortiman i počinje sa proizvodnjom parketa. Godine 2001, preduzeće započinje proizvodnju masivnih podova, a 2008. uvođenjem linije za proizvodnju višeslojnih podova, učinjen je značajan iskorak u širenju asortimana proizvodnje. U skladu sa željama i zahtevima kupaca, a u korak sa razvojem tehnologija i inovacijama u mogućnosti smo ponuditi različite završne obrade, a primenom najsavremenijih tehnika i na najsavremenijim tehnologijama. Drvo je oduvek bilo usko povezano sa životom čoveka i veoma poštovano u svim kulturama i vremenima. Veoma je dragocena sirovina, laka za obradu i upotrebljiva u različite svrhe.

 

Unicoop Home deo je kompanije “Unicoop Trade d.o.o.”, koja već više od 25 godina gradi vodeću poziciju na domaćem tržištu u oblasti finih građevinskih radova i opremanja životnog prostora. Gradeći iskustvo u svojoj branši i slušajući potrebe naših kupaca, odlučili smo svima koji traže kvalitet ponuditi najveći izbor proizvoda. Ponosni smo zastupnici nekih od najvećih globalnih brendova u svetu keramike, rasvete, namještaja, fasadnih sistema, keramičkih lepila i hidroizolacije, krovnih prozora i aditiva za gradnju. Naš tim posebno edukovanih i posvećenih profesionalaca u stanju je izvršiti analizu svih potreba kupaca i na te potrebe odgovoriti ponudom izbalansiranog odnosa cijene i kvaliteta, te provesti ih kroz celokupan proces realizacije ideje uređenja njihovog doma ili poslovnog prostora.

DOS elektro d.o.o. je osnovan 1993. godine, ali od 1998. godine radi pod sadašnjim nazivom. Sedište firme je u Banjaluci i radimo po celoj Bosni i Hercegovini. Svojim kupcima nudimo pouzdane usluge i u našem području imamo optimalan odnos između cene i kvaliteta. DOS elektro nudi uslugu koja slijedi svetske standarde, uspješno zadovoljavajući potrebe kupaca širom BiH.

Project supported by:

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Ελληνικά EL Italiano IT Српски језик SR Español ES