MOGUćNOSTI

Želite li da napravite MMH kamp?

Konsalting

Tehnoekonomska analiza lokacije

Konsalting

tehno-ekonomska analiza lokacije (Višegodišnje iskustvo članova našeg tima, pruža Vam sigurnost prilikom izrade Vaših objekata.)

Brzina

Manje od 8 nedelja od narudžbe do dočekivanja prvih gostiju

Bez građevinske dozvole

MMH spadaju u mobilne objekte. Za većinu lokacija nije potrbna građevinska dozvola ni lokacijski uslovi

ROI

Povrat investicije za 5-7 godina, u zavisnosti od vaše lokaciju

ROI

Izuzetno brz povrat investicije. S obzirom na kvalitet gradnje, troškovi održavanja su minimalni

Disperzija rizika

Sigurna investicija. Disperzija rizika kroz mogućnost promjene lokacije.

Disperzija rizika

MMH objeki, po svojim tehničkim karakteristikama odgovaraju svim klimatskim uslovima. Čelična konstrukcija osigurava da se objekti ne mogu oštetiti prilikom prenošenja objekta na drugu lokaciju.
Želite sigurno ulaganje i isplativu investiciju? Želite da svojim gostima pružite komfor kakav očekuju? Da li ste upoznati sa pojmom „glampinga“? Želite li brzo da saznate okvirnu procenu Vaše investicije? MMH tim ima odgovore na većinu Vaših pitanja!  

Način na koji živimo i putujemo se promenio. Ljudi više ne žele jednodimenzionalni odmor. Ne žele biti samo puki statisti u luksuzim hotelima, već žele biti deo prirode, zbog čega kampovanje postaje sve popularnije. Kako bi se omogućio aktivni odmor u prirodi i pri tome se odstupilo od loših navika tradicionalnog kampovanja, sa pogodnostima kakve postoje u hotelima sa pet zvezdica, glamping postaje nova dimenzija odmora. Ovo jedinstveno iskustvo Vam omogućava da odaberete udoban smeštaj, da birate okolinu, a da pritom uživate u luksuzu, udobnosti, kao i ostalim pogodnostima koje pruže savremena tehnologija. MMH tim Vam nudi mogućnost stručne analize lokacije i izradu idejnih rešenja za Vaše nove potrebe, kao i alat koji će Vam biti od pomoći prilikom procene odnosa vrednosti uloženih sredstava i potencijalnih prihoda, odnosno da Vam napravi procenu isplativosti investicije. Unošenjem odgovarajućih podataka u data polja, kroz par koraka, dobijate orjentacionu kalkulaciju prihoda i rashoda za projekat Vašeg novog kampa. Novo vreme. Nove navike. Nove odluke. Donesite svoju! Vaš MMH tim!

Orjentaciona kalkulacija za proračun prihoda i rashoda vašeg glamuroznog kampaVaše prve goste možete da primite za:

INVESTIRAJTE U KAMP

Najbrži povrat investicije uz 100 postotnu sigurnost
KAMP U NAJAVI

INVESTIRAJTE U KAMP

Najbrži povrat investicije uz 100 postotnu sigurnost
KAMP U NAJAVI
Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Ελληνικά EL Italiano IT Српски језик SR Español ES